De Personal Matchmakers


Ontmoet onze Personal Matchmakers elke eerste donderdag van de maand tijdens de wijnproeverij bij Wijn café Lefebvre in Utrecht. Daar kun je meer informatie over Date for 2 en onze werkwijze krijgen. Aanmelden klik hier

Harold Duijst 

Harold:                              53 jaar, woonachtig in Hilversum                                              
Studeerde: Sales, marketing en management (Nima), Academie voor Counselling & Coaching
Werkervaring:     

heden (vanaf 2016)
Date for 2 (Consultant Personal Matchmaking)
DSRecruitment (Owner)

verleden (tot 2015 vanaf 1990)
Perselectief (zelfstandig Consultant en Coach)
Kader B.V. (Commercieel Manager)
RBB (Key Accountmanager)
Villeroy & Boch (Sales Manager)

 Waarom Date for 2?

Mijn naam is Harold Duijst, 53 jaar, vader van twee kinderen en woonachtig in Hilversum. Vanaf begin 2015 ben ik als Partner/Personal Matchmaker werkzaam bij Date for 2.

Sinds die tijd heb ik al vele hoger opgeleide en zelfbewuste singles aan elkaar voor mogen stellen en uit deze ontmoetingen zijn ook weer vele mooie relaties ontstaan.

Het coachen en begeleiden van hoger opgeleide en zelfbewuste single vrouwen en mannen in hun zoektocht naar het vinden van “de liefde van hun leven”. Dat is mijn doel en passie en daar heb ik dan ook mijn job van gemaakt. In onze, snelle, prestatiegerichte en steeds onpersoonlijker wordende maatschappij is het vinden van een partner voor een fijne, stabiele, en gelijkwaardige relatie niet eenvoudig en vanzelfsprekend meer. Ik als Personal Matchmaker bij Date for 2 help jou dat doel te bereiken, daar ga ik voor!


Maya Starykava Maya:                      42 jaar. woonachtig in Eindhoven                                     
Studeerde: Wiskunde. ICT. Psychologie, Pedagogie (Universitair)
Werkervaring:

heden (vanaf juli 2017)
Date for 2 (Consultant Personal Matchmaking)

verleden (vanaf 1997 tot 2017)
Capgemini NL (Test analyst)
MTB (Consultant, Business analyst)

Waarom Date for 2? 

Mijn huidige partner kwam ik begin 2016 tegen op een door Date for 2 georganiseerd evenement. We hebben elkaar daar een paar keer ontmoet en toen ik na een maand rondtrekken in de Himalaya terug kwam naar Nederland hadden we onze eerste date. En nu zijn we al meer dan een jaar gelukkig samen! Het is de fijnste relatie ervaring die ik heb gehad. Toen Date for 2 op zoek was naar een nieuwe collega was mijn interesse snel gewekt. Door mijn persoonlijke ervaring met Date for 2 was ik snel overtuigd dat de aanpak werkt en wil ik graag andere mensen helpen hetzelfde geluk te vinden.

Gedurende mijn studie ben ik breed opgeleid van psychologie tot wiskunde. Deze kennis heb ik tijdens mijn carrière verder ontwikkeld en leren toepassen in diverse situaties. Communicatie met zeer diverse belanghebbenden: klanten, technische ontwikkelaars en management. Maar ook analyse van complexe data en problemen. Ik heb geleerd het verband te zien tussen gebeurtenissen, onderwerpen en cijfers. Maar belangrijker geleerd hoe verschillend mensen denken, reageren, handelen en met elkaar omgaan. Het is geen wiskunde maar de combinatie van mensenkennis met onze gestructureerde aanpak kan helpen het pad naar de perfecte match te vinden. We laten mensen zelf ontdekken wat ze nu echt willen. Het antwoord kan onverwacht zijn maar uit ervaring weet ik: Het werkt!


Mireille Rob 

Mireille:              42 jaar, woonachtig in Heemstede
Studeerde: Highschool Pennsylvania VS, Hbo, Nima.
Werkervaring:    

heden (vanaf resp. 2016, 2014 en 2007)
Date for 2, (Consultant Personal Matchmaking)
JE Consultancy (Manager Werving & Selectie a.i.)
IRD Evenementen (Owner)

verleden (tot 2015 vanaf 1994)
Centrum Vak erkenning (Assessor)
Teamwork Werving & Selectie in Curacao (Consultant)
Jan van Gils (HR Professional)
YER Young Executive Recruitment (Projectmanager a.i.) 
Landis ICT Group (Consultant werving & selectie)
Brunel (Junior Consultant)

Waarom Date for 2?

"In ons leven zijn we allemaal bezig met het creëren van ons eigen geluk. We hebben onze passies en drijfveren van waaruit wij keuzes maken. Hoe zorg je voor je eigen geluk?
In de afgelopen twintig jaar heb ik mensen op weg geholpen in een nieuwe werkomgeving. Samen gekeken naar ambities en wensen. Persoonlijke eigenschappen in kaart gebracht om er uiteindelijk voor te zorgen dat mensen met plezier naar hun werk gaan en daar ook energie van krijgen. Hoe doe je dat als het gaat om het vinden van een langdurige duurzame relatie? Met wie wil je je leven delen? Hier een bijdrage aan leveren is mijn passie! Ik help graag! Wie ben je? Waar word jij blij van? En net zo belangrijk, waar word je niet blij van? Samen, op basis van wederzijds vertrouwen, openheid en respect de eerste aanzet leveren tot een ontmoeting met een gelijkgestemde. Want uiteindelijk doe je het zelf! Het is per slot van rekening jouw geluk!"